Stílus, egyéniség, divat

Milyennek találod a saját stílusod? Konzervatív? Ütős a megjelenésed? Vonzó vagy? Unalmas? Vidám? Szürke? Gondolkoztál már ezen? Tudatosan öltözködsz vagy azt veszed, a boltban a legelőször a kezedbe akad?

Biztosan észrevetted már, hogy az egyik emberen lóg egy ruha, azt gondolod, mi ez a vacak, míg egy másik ember, ha viseli ugyanazt, az figyelemreméltón elegáns vagy éppen vagány, különleges, vonzza a tekintetet. Mi lehet az oka? Van stílusa – mondjuk rá.

A tömegközlekedésben, a metrón kitóduló tömeg csak egy fekete foltnak látszik, több mint száz fekete egyforma ember. Sem a kora, sem a neme nem látszik. Ha véletlen egy színes táska, egy világos kabát feltűnik, az üdítően kitűnik.  Szerintem te nem akarsz jellegtelen lenni.

Tudni kell viselni egy ruhát. A belső kisugárzásod adja meg az öltözéked sava-borsát. Hiába vesz fel egy görnyedt hátú illető egy drága, menő divattervező ruháját, senki nem fogja észre venni, mert nem tudja közvetíteni a ruha lelkét, mert érezhetően nem simul a viselőjéhez. A megjelenéshez önbizalom és önismeret kell.

Ajánlások:

Szitás Judit stílus tanácsadó: https://www.styleit.hu/

Schiffer Miklós

 

 

 

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.